Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udskiftning af vindue og døre – et fornuftigt valg

Drømmer du om nye vinduer eller nye døre?

Har du problemer med at holde på varmen i dit hjem? I takt med at priserne på at varme huse op, bliver det stadigt vigtigere og vigtigere, at dit hjem er godt isoleret og kan holde på varmen, så du selv kan spare på dit forbrug. Her spiller dine vinduer og udvendige døre en afgørende rolle, og det kan derfor være relevant og fornuftigt af dig at undersøge, om du har brug for udskiftning af vinduer og døre derhjemme.

Her hjælper vi ved Boskov Tømrer, Snedker og Skadeservice dig gerne. Vi tilbyder udskiftning af vinduer og udvendige såvel som indvendige døre for kunder på hele Bornholm, og vi har allerede sat nye energivenlige vinduer i for kunder i byer som Rønne og Haslev.

Spar på varmeregningen og skån miljøet med udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer og døre kan således være en økonomisk fornuftig beslutning, da nyere mere energivenlige løsning over tid kan sikre dig besparelser på din varmeregning. Dette er dog ikke det eneste, professionel montering af vinduer og døre kan bidrage med.

Nye vinduer kan nemlig også sikre dig et bedre indeklima derhjemme, samtidig med at de nye ruder kan bidrage til dit hjems overordnede æstetiske udtryk og herved øge bygningens værdi.

Ved Boskov Tømrer, Snedker og Skadeservice tilbyder vi desuden tilpassede vinduer efter mål, hvis du ønsker at få monteret nye vinduer, der passer perfekt ind i dit hjem.

Kontakt os og få en gratis opmåling

I forbindelse med udskiftning af vinduer og døre tilbyder vi en gratis opmåling hjemme ved dig, før du bestiller. Kontakt os derfor allerede i dag og få en tømrer ud til at måle op, så vi kan komme godt i gang med at give dig en smuk, miljøvenlig og besparende løsning til dit hjem.

Vi tilbyder også:

Opbygning af træterrasse | Opføring af carporte | Tilbygning til hus | Nyt anneks ​| Tagkvist

Spørgsmål til ​en tømreropgave eller mistanke om en skade?

Udfyld formularen på siden og vi vil hurtigst muligt ringe dig op med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rabatordning via

  Bred kundekreds​

✓  Stor erfaring​

  Kvalitetsbevidst tømrer- og skadesservicefirma​

  Sætter kunden i fokus​

  Udstyr til alle opgaver​

Glade og tilfredse kunder!

"Altid frisk, giver gerne en hjælpende hånd med, super god samarbejdspartner"

Dan Aage Jeppsen

"​Super professionel og hurtig handling i forbindelse med en skimmelsag i sommerhuset"

Kristine Redberga

"​(...)De kom sent om aftenen og gik ikke før alt var afsikret og ordnet"

Lene Rander

​Vi samarbejder med

Tømrer-, snedker- og skadeservice med døgnvagt

Uventede skader opstår aldrig på et passende tidspunkt. Derfor kan Boskov Skadeservice ApS tilbyde døgnservice, så du kan få fikset skaden, lige når du har brug for det!