Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som sætter kundens behov højt, og vi er ikke færdige med en opgave før kunden er tilfreds.

Vi har en bred kundekreds, fra det offentlige, forsikringsselskaber og erhvervslivet samt selvfølgelig mange private kunder.

Vi elsker vores erhverv/arbejde og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, til en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Vi har stor erfaring inden for tømrerfaget i alle henseende, vores tømrere er uddannet “Grønne håndværkere”, et 5 ugers kursus i energiren.

Som det eneste skadeservice firma på Bornholm har vi over 100 affugtere på øen, + dykpumper i alle størrelser - toilet, bade og flytte containere, skimmel bekæmpelsesudstyr, 300 m2 lager og meget mere.​

Vi er er medlem af Dansk Håndværk Garantiordning Garantiordningen har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk et medlem af Dansk Håndværk har udført.

Garantiordningen dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig for op til kr. 100.000,00 inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af H​åndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.​

Læs mere i vores folder.

Spørgsmål til ​en tømreropgave eller mistanke om en skade?

Udfyld formularen på siden og vi vil hurtigst muligt ringe dig op med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rabatordning via

  Bred kundekreds​

✓  Stor erfaring​

  Kvalitetsbevidst tømrer- og skadesservicefirma​

  Sætter kunden i fokus​

  Udstyr til alle opgaver​

Glade og tilfredse kunder!

"Altid frisk, giver gerne en hjælpende hånd med, super god samarbejdspartner"

Dan Aage Jeppsen

"​Super professionel og hurtig handling i forbindelse med en skimmelsag i sommerhuset"

Kristine Redberga

"​(...)De kom sent om aftenen og gik ikke før alt var afsikret og ordnet"

Lene Rander

​Vi samarbejder med

Tømrer-, snedker- og skadeservice med døgnvagt

Uventede skader opstår aldrig på et passende tidspunkt. Derfor kan Boskov Skadeservice ApS tilbyde døgnservice, så du kan få fikset skaden, lige når du har brug for det!