Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning til hus og sommerhus

Er der brug for ekstra plads derhjemme?

Oplever du, at det begynder at være småt med pladsen derhjemme i takt med, at børnene bliver større, eller der måske kommer flere til? Eller drømmer du om at få bygget ud med plads til et nyt køkken, der samtidig efterlader bedre plads i spisestuen? Med en tilbygning til hus er dine muligheder mange, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan få ud af udvidelsen af dit hjem.

Ved Boskov Tømrer, Snedker og Skadeservice hjælper vi kunder på hele Bornholm, herunder i Hasle og Rønne, med tilbygning til hus. Vi kan lave tilbygninger til både huse og sommerhuse, og vi levere udelukkende resultater af højeste kvalitet.

Ombygning og tilbygning til hus – ud fra dine behov

Alt afhængigt af om du ønsker en ombygning eller tilbygning til hus, der skal tilføje en stue, udestue, garage, entre eller meget andet til dit hjem, sørger vi for at tilpasse vores arbejde her til. Vi har en omfattende viden og erfaring inden for tømrerbranchen, og vi kan derfor sørge for, at din nye tilbygning bliver udført i et udtryk, der passer til resten af dit hjem, og at håndværket er af den højeste kvalitet.

Hvis du vil bruge din tilbygning til eksempelvis et nyt køkken eller badeværelse, så kan det være nødvendigt også at inddrage andre håndværkere, herunder VVS’ere og elektrikere. Vi tager gerne vare på hele entreprisen for dig, så du får et nemt og overskueligt forløb.

Ring til os og få en pris

Hvis du kunne tænke dig en pris på en tilbygning til hus hjemme ved dig, så kan du altid ringe eller skrive til os. Når du har fortalt os om dine byggedrømme, udformer vi gerne et tilbud til dig.

Vi tilbyder også:

Opbygning af træterrasse | Opføring af carporte | Nyt anneks ​| Udskiftning af vinduer og døre |​ Tagkvist

Spørgsmål til ​en tømreropgave eller mistanke om en skade?

Udfyld formularen på siden og vi vil hurtigst muligt ringe dig op med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rabatordning via

  Bred kundekreds​

✓  Stor erfaring​

  Kvalitetsbevidst tømrer- og skadesservicefirma​

  Sætter kunden i fokus​

  Udstyr til alle opgaver​

Glade og tilfredse kunder!

"Altid frisk, giver gerne en hjælpende hånd med, super god samarbejdspartner"

Dan Aage Jeppsen

"​Super professionel og hurtig handling i forbindelse med en skimmelsag i sommerhuset"

Kristine Redberga

"​(...)De kom sent om aftenen og gik ikke før alt var afsikret og ordnet"

Lene Rander

​Vi samarbejder med

Tømrer-, snedker- og skadeservice med døgnvagt

Uventede skader opstår aldrig på et passende tidspunkt. Derfor kan Boskov Skadeservice ApS tilbyde døgnservice, så du kan få fikset skaden, lige når du har brug for det!