Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Byg ud derhjemme med et hyggeligt nyt anneks

Nyt anneks med en personlig og smuk løsning

Kunne du tænke at få bygget et nyt anneks derhjemme, hvor du kan have et hyggeligt gæsteværelse, få et ekstra badeværelse eller noget helt tredje? Ved Boskov Tømrer, Snedker og Skadeservice tilbyder vi et bred udvalg af tømrerløsninger, og vi kan derfor hjælpe dig med et smukt og hyggeligt nyt anneks hjemme ved dig.

Hvis du bor i Rønne, Hasle eller et andet sted på Bornholm, og drømmer om at bygge ud derhjemme med et nyt anneks, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kører rundt overalt på øen og hjælper vores brede kundekreds med tømrerarbejde af den højeste kvalitet.

Vi bygger både store og små annekser

Uanset om du ønsker at få bygget et stort anneks med både sovepladser og et ekstra badeværelse, eller du vil have bygget et mindre anneks ved dit sommerhus, så kan vi hjælpe dig. Vi sætter altid dine behov i første række og lytter nøje til dine præcis ønsker til det endelige resultat, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi kan eksempelvis bygge et isoleret anneks, så det kan bruges året rundt.

Med en bred viden om alt inden for tømrer- og snedkerarbejdet har vi den nødvendige viden og erfaring, der kan sikre dig et langtidsholdbart resultat, som lever op til de højeste branchestandarder. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet og kan blandt andet hjælpe dig med at vælge materialer, udforme dit nye anneks og rådgive dig om, hvordan du herefter vedligeholder det bedst muligt.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Skal vi komme hjem til dig og forkæle dit hjem med et nyt anneks? Så kontakt os i dag! Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi vil løse opgaven, eller hvad vores priser er, så kan du altid ringe eller skrive til os. Når vi kender til omfanget af din opgave, kan vi udforme dig et skræddersyet tilbud.

Spørgsmål til ​en tømreropgave eller mistanke om en skade?

Udfyld formularen på siden og vi vil hurtigst muligt ringe dig op med gode råd og vejledning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rabatordning via

  Bred kundekreds​

✓  Stor erfaring​

  Kvalitetsbevidst tømrer- og skadesservicefirma​

  Sætter kunden i fokus​

  Udstyr til alle opgaver​

Glade og tilfredse kunder!

"Altid frisk, giver gerne en hjælpende hånd med, super god samarbejdspartner"

Dan Aage Jeppsen

"​Super professionel og hurtig handling i forbindelse med en skimmelsag i sommerhuset"

Kristine Redberga

"​(...)De kom sent om aftenen og gik ikke før alt var afsikret og ordnet"

Lene Rander

​Vi samarbejder med

Tømrer-, snedker- og skadeservice med døgnvagt

Uventede skader opstår aldrig på et passende tidspunkt. Derfor kan Boskov Skadeservice ApS tilbyde døgnservice, så du kan få fikset skaden, lige når du har brug for det!