+45 51 966 544
boskov@boskov.dk
Døgnvagt - 88 444 112

15 % rabat til veteraner

Den seneste tids omtale vedr. veterankortet har gjort at vi nu ved Boskov Tømrer & Snedker giver 15 % rabat til alle vores veteraner. Med den rabat vil vi gerne sætte lidt mere fokus på vores veteraner og opfordre andre virksomheder her på øen til at give rabat til vores veteraner.

Vores veteraner gør en kæmpe indsats ude i verden, som Danmark får stor anerkendelse for, men vi glemmer vores veteraner, når de kommer hjem igen.

Alle som har været udstationeret, fik veterankortet tilsendt af forsvaret som anerkendelse for deres bidrag i udlandet. Man var af den overbevisning, at veterankortet skulle give adgang til en række rabatter og fordele, men man har konstateret, at kortet ikke kan anvendes ret mange steder. Jeg har bemærket, at mine børns Fætter BR kort giver mere rabat end veterankortet gør. Nogle veteraner har endda kunne få rabat i andre lande såsom USA, da USA er meget længere fremme mht. at tage hånd om deres soldater/veteraner end her i Danmark.

Mange har både fysiske og psykiske problemer, når de kommer hjem, som de går og kæmper med i hverdagen. Vi skylder dem i det mindste, at kortet kan anvendes, som det var tiltænkt.

Ole Ib Boskov

BT: Rabatregn over danske krigsveteraner