+45 51 966 544
boskov@boskov.dk
Døgnvagt - 88 444 112

Profil

Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som sætter kundens behov højt, og vi er ikke færdige med en opgave før kunden er tilfreds.Vi har en bred kundekreds, fra det offentlige, forsikringsselskaber og erhvervslivet samt selvfølgelig mange private kunder.

Vi elsker vores erhverv/arbejde og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, til en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Vi har stor erfaring inden for tømrerfaget i alle henseende, vores tømrere er uddannet “Grønne håndværkere”, et 5 ugers kursus i energiren.

Som det eneste skadeservice firma på Bornholm har vi over 100 affugtere på øen, + dykpumper i alle størrelser - toilet, bade og flytte containere, skimmel bekæmpelsesudstyr, 300 m2 lager og meget mere.

Vi er er medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Garantiordningen har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk et medlem af Dansk Håndværk har udført.

Garantiordningen dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig for op til kr. 100.000,00 inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Læs mere i vores folder